sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Ce modele de valize prefera femeile

Desi o garderoba mare si impresionanta este visul oricarei doamne, nu este neaparat necesar ca aceasta sa aiba nevoie de extrem de multe articole vestimentare, iar gentile nu fac exceptie de la aceasta regula. Pentru a transforma un intreg outfit este nevoie doar de o pereche de pantofi potriviti si de o poseta pe masura, insa acest lucru este stiut cam de toata lumea. Problema apare atunci cand in loc de geanta sunteti nevoite sa purtati o valiza pentru ca plecati intr-o calatorie.

Ce model se potriveste?

Cea mai mare dificultate pentru majoritatea femeilor o reprezinta alegerea corecta a trollerului in functie de imbracaminte si bineinteles, de locul in care urmeaza sa mergeti. Totodata incercati sa uitati ca atat incaltamintea, cat si geanta trebuie sa fie in aceeasi nuanta sau sa aiba acelasi imprimeu pentru ca este o idee invechita. Chiar daca este bine ca in majoritatea cazurilor sa alegeti modele simple, unele valize pentru femei cu anumite insertii si desene sunt potrivite pentru unele calatorii.

Cum alegem?

In mall-uri si in alte magazine vedem o multime de trollere, dar cu toate acestea, ne este foarte greu sa ne decidem asupra unui model pentru ca trebuie sa avem in vedere mai multe aspecte daca dorim sa luam decizia corecta. Sunt disponibile o multime de optiuni, potrivite pentru toate gusturile si nevoile, insa exista cateva reguli de care este nevoie sa tineti cont.


Astfel, orice model de valize pentru femei trebuie sa poata fi combinat la cat mai multe tinute si sa se potriveasca cu majoritatea perechilor de papuci pe care le aveti in garderoba. Desi poate parea destul de bizar acest criteriu, nu puteti sa asortati un troller roz cu papuci rosii sau cu un tricou verde, iar prin urmare, daca alegeti o nuanta simla precum negrul sau griul este perfect. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu